Onze goede service aan dealers is wat ons onderscheid.

Ontwerp en offerte ondersteuning

 • Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen om een mooie Carropool te ontwerpen. Dat is doorslaggevend voor uw offerte proces. Wenst u extra ontwerphulp, laat dat weten.
 • Ontwerp en bestel uw baden op onze Dealer Portal. Makkelijk en snel als u precies weet wat u wil. De Dealer Portal biedt uitgebreide toelichting over onze producten en diensten.
 • Ook in de dialoog en projecten via tuin en huisarchitecten staan we klaar om te adviseren. Carropools denkt graag mee.

Professioneel transport

 • Carropools worden altijd middels professioneel wegtransport geleverd tot bij de klant. Veilig en op tijd.
 • Het unieke transport systeem zorgt er voor dat we tot dicht bij de zwembadlocatie kunnen komen.
 • We hebben ruime ervaring met transport binnen Europa en weten hoe we een efficiënt transport moeten regelen.

Plaatsing Carropool

 • Nieuwe dealers krijgen altijd hulp bij de eerste plaatsing(en).
 • Onze transporten kunnen met extra kraan (tot 17 mtr reikwijdte) besteld worden.
 • Het professionele transport team kan ook de plaatsing van het bad op de fundering verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Garanties en service

 • Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Onze materialen en productie volgen de ISO en DIN normen.
 • Onze thermische lastechnieken zijn secuur en worden op kwaliteit gecontroleerd.
 • De fabrieksgaranties worden gegeven als belangrijke basis. De plaatmaterialen hebben 30 jaar garantie, de lasverbindingen 10 jaar.

De Carropools kwaliteit is gebaseerd op jaren van ervaring en vakmanschap.

Als zwembad/zwemvijver dealer bespaart u niet alleen veel tijd als u de bad constructie en installatie van de armaturen en doorvoeren laat uitvoeren door Carropools.  Wij garanderen vooral een hoogwaardig en duurzaam product waardoor u uw klanten het beste kan bieden.

Carropools baden worden in de beste condities gemaakt met de modernste technieken. We werken daardoor zeer nauwkeurig en efficiënt.

U kunt rekenen op levering volgens afspraak.

De constructie-kenmerken en de opties maken een Carropool kwalitatief hoogwaardig en flexibel te ontwerpen.

Belangrijke technische kwaliteitskenmerken :

 1. Waterdichtheid garantie (10 jaar) op alle Carropools thermische lassen en doorvoeren en (30 jaar) op plaatmateriaal.
 2. Nagenoeg naadloze afwerking door hoogwaardige thermische lastechnieken.
 3. Diverse opties voor wand en rand versteviging door gebruik van kunststof en metalen profielen.
 4. Extra voorzieningen in de infinity goot waardoor beton beter hecht.
 5. Extra stille waterinval in de overloop goot.
 6. Onzichtbare en waterdichte wegwerking van rolluik (in dit voorbeeld in nis), met praktische oplossing voor onderhoud naderhand en elektra aansluiting.

Producten en technische specificaties die uw installatie compleet en makkelijker maken.

Buffertank voor overloop baden

Carropools levert meerdere type passende buffertanks (met en zonder schacht). Op verzoek bouwen we ook de automatische niveau regeling in. Een door Carropools ontwikkeld filtermandje voor in de buffertank is handig en wordt veel besteld. Mocht u een grotere custom buffertank wensen, dan kan die van PPC op maat gemaakt worden.

Altijd een hoge waterlijn

Vanwege door Carropools ontwikkelde skimmers van hoogwaardig PP materiaal (zelfde kleur als het bad), die hoog in het bad worden geplaatst, kunnen we voor onderloop baden een extra hoge waterlijn garanderen.
De boordstenen kunnen direct op de skimmer gelijmd worden.

Doorvoeren en PVC leidingwerk extra waterdicht

In plaats van pakkingen, worden alle doorvoeren en inspuiters middels zelf ontwikkelde draadsokken (uit hoogwaardig kunststof) thermisch aan het bad gelast.

Ieder bad wordt nagenoeg altijd uitgevoerd en geleverd met PVC leidingen rondom het bassin. Zo besparen dealers veel tijd in de aanleg en koppeling met de technische ruimte.

Rolluik doorvoer extra waterdicht

Door zelf ontwikkelde afdekpotten aan de buitenzijde van het bad gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal en thermische lassen zijn alle Carropools rolluik inbouwen extra waterdicht.

Kunststof draadlassen volgens gecertificeerde richtlijnen

De PPC plaatmaterialen worden op tot op de centimeter op maat gezaagd en thermisch aan elkaar gelast volgens de DVS richtlijnen. De naden in Carropools baden zijn daardoor waterdicht en zo vlak mogelijk. Carropools blijft continue investeren in de nieuwste en beste techniek om de kwaliteit te optimaliseren.

Unieke overloop goten leveren voordeel voor dealer en klant

Door de unieke gootconstructie van een Carropool overloop bad is de waterloop zeer stil.

Dealers die een infinity overloop maken met een betonconstructie, boeken enorme tijdwinst door voor een Carropools infinity overloop bad te kiezen.

De Carropool overlooprand voorziet al in de juiste hoek van de overloop tegel.
Aan de buitenzijde is een constructie voorzien waardoor beton goed hecht en de tegenstort één geheel vormt.

Elektra kabels aan het bad

Carropools kan tot 30m* extra elektra kabels aan het bad meeleveren (verlichting en rolluik).

Prefab zwembad techniek

Carropools kan in overleg ook zwembad techniek prefab fabriceren. Als geheel op een pallet of als onderdelen (zoals het PVC). We maken ook kunststof filter behuizingen aan de baden indien gewenst.

Fundering en zijkant aanvulling

Carropools baden worden geplaatst op een fundering. De zijkanten dienen nauwkeurig, met behulp van stempels en beschermende inhangborden aan de buitenzijde aangevuld te worden met zand-cement. Inhangborden zijn gemaakt van kunststof en kunnen meegeleverd worden.

Stenen

Bestel ook uw stenen bij Carropools en krijg ze altijd op maat en gelijk met het bad geleverd.

In onze eigen steenfabriek maken we diverse zwembad stenen (natuursteen, keramisch, composiet) op maat. De stenen worden gebruikt op de boord, de overlooprand of op de bodem in het bad. Alle bestelde stenen worden direct met het zwembad meegeleverd.

Handige functies op de Dealer Portal met jouw Carropools dealer login

Klantaanvragen

Bezoekers van www.carropools.com raken geinspireerd en velen laten ons weten dat ze een voorstel of offerte willen ontvangen. Wij hebben de klantaanvragen bij u in de buurt aan u toegewezen en in een overzicht gezet.

Offerte maken en bestellen

De online offerte tool helpt u als dealer om makkelijk en snel een offerte voor uw klanten op te stellen. De producten en prijzen kunt u personaliseren voor uw zaak onder Uw prijslijst. Als klanten akkoord zijn kunt u de offerte definitief maken en omzetten in een bestelling richting Carropools. Dat bespaart veel tijd en levert een correcte productie opdracht.

Uw prijslijst

Een helder overzicht van alle Carropools producten en diensten met hun prijzen. U kunt uw prijslijst personaliseren door ietems toe te voegen of marge calculaties mee te nemen in de berekeningen.

Uw bestellingen

Nieuw: Uw zwembad/zwemvijver bestellingen kunt u altijd in dit overzicht terugvinden. We zullen de productie en leveringsvoortgang inzichtelijk maken.