Flexibel te ontwerpen en samen te stellen

Er is altijd meer mogelijk dan we denken. Die ervaring nemen we altijd mee. Om ú te ondersteunen, zodat uw klanten krijgen wat ze qua ontwerp wensen.

Snel te installeren

Door met Carropools samen te werken, kunt u als dealer uw voordeel halen uit snellere en meer project realisaties wat zich door vertaalt in omzetgroei.

Hoogwaardige kwaliteit

Naast de garanties, kunt u vertrouwen op een professionele aanpak en op kwaliteit gecontroleerde producten.

Dichtbij dealers en klanten

Carropools levert bij de eerste installatie door nieuwe dealers altijd extra hulp.

Duurzame innovatie

Duurzaamheid is een sterk groeiende eis vanuit overheid, instanties en klanten. Met Carropools kunt u daar goed op inspelen.

Service

De Carropools kwaliteit is gebaseerd op jaren van ervaring en vakmanschap.

Flexibel te ontwerpen en samen te stellen.

Er is altijd meer mogelijk dan we denken. Die ervaring nemen we altijd mee. Om ú te ondersteunen, zodat uw klanten krijgen wat ze qua ontwerp wensen.

De online 3D design en offerte tool helpt dealers om samen met klanten een mooi en passend zwembad te ontwerpen. Ook biedt Carropools de mogelijkheid om extra ontwerp ondersteuning te geven indien gewenst. Het passend en met inspiratie tot leven brengen van een zwembadvoorstel is vaak doorslaggevend gebleken voor de verkoop.

De strakke uitstraling van Carropools baden is iets om met trots te delen met klanten, ze zullen direct geïnspireerd raken.

Snel te installeren.

Carropools voert haar productie 12 maanden per jaar uit in een stabiele werkomgeving zonder weer- en omgevingsinvloeden. Door met Carropools samen te werken, kunt u als dealer uw voordeel halen uit snellere en meer project realisaties wat zich door vertaalt in omzetgroei.

Carropools levert de prefab bassins kant en klaar aan op de door u aangegeven locatie. U kunt direct beginnen met de koppelingen met de techniek, want het water en elektra leidingwerk is al voorzien aan het bassin . Binnen slechts één week kan een project gebruiksklaar opgeleverd worden.

Hoogwaardige kwaliteit

Naast de garanties, kunt u vertrouwen op een professionele aanpak en op kwaliteit gecontroleerde producten.

Mocht nazorg nodig zijn, dan biedt ons team vakkundige en snelle service. Daar kunt u ons aan houden.

Dichtbij dealers en klanten

Carropools levert bij de eerste installatie door nieuwe dealers altijd extra hulp. Alle tips & tricks worden in praktijk gedeeld en middels handleidingen delen we continue de laatste kennis. Uiteraard bent u met uw team welkom om onze fabriek in België te bezoeken.

Uiteindelijk komt het resultaat voor uw klanten aan op een goede samenwerking. Wij staan voor u klaar. Door de centrale ligging is korte communicatie en een snel bezoek altijd een optie.

Wij staan dicht bij onze dealers. Dealers die nauw met ons samenwerken en met trots het Carropools merk en de producten promoten worden extra gewaardeerd. Lees meer hierover in het Dealer programma.

Duurzame innovatie

Duurzaamheid is een sterk groeiende eis vanuit overheid, instanties en klanten. Met Carropools kunt u daar goed op inspelen. Lees meer over de duurzame eigenschappen van Carropools in onze klant brochure. Hou ons scherp met uw duurzame wensen.

Vernieuwingen komen vaak uit een proces van samenwerking. Onze rol is klantwensen samen met u door te vertalen in oplossingen. Zo zien wij innovatie.